نصب و راهاندازی بزرگترین جرثقیل دروازهای کشور در فولاد مبارکه
با پایان یافتن عملیات نصب و راهاندازی بزرگترین جرثقیل دروازهای کشور در انبار روباز ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه، امکان ذخیرهسازی تختال و کلاف در زمینی به مساحت هزار مترمربع و همچنین فضای سیر قطار و کامیون به منظور بارگیری در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع فراهم شد.
به گزارش استیل تریدر، به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، حمید شجاعی مدیر اجرای پروژههای جنبی و پشتیبانی فولاد مبارکه، گفت: عملیات ساخت، نصب و راهاندازی این جرثقیل با توجه به سیاستهای فولاد مبارکه به منظور توسعه صادرات و رفع مشکلات و محدودیتها در زمینه بارگیری ریلی محصولات انجام شد.
حمید شجاعی با بیان اینکه از جرثقیل دروازهای جهت جابهجایی مواد در محلهای روباز و مکانهایی استفاده میشود که امکان جابهجایی در امتداد ریل حرکت طولی میسر است، افزود: بیشترین کاربرد این نوع جرثقیلها در کارخانهها و بنادر ساحلی و خشک است.وی درخصوص فرآیند عملیات ساخت و نصب این جرثقیل تصریح کرد: پس از طرح مشکل و ارجاع آن به مهندسی کارخانه و مطالعه طرح، پیشنهاد احداث چنین جرثقیلی داده شد و با همکاری واحد خرید در دستور کار قرار گرفت.
مجید نصیری، رئیس اجرای پروژههای ایمنی، اطفای حریق و محیط زیست فولاد مبارکه نیز در این باره گفت: طول کلی پل جرثقیل دروازهای نصب شده در سایت انبار روباز ناحیه نورد گرم ۸۱متر، دهانه یا همان فاصله بین ۲ ستون ۵ / ۳۵ متر و کنسول یا قابلیت باربرداری و بارگیری خارج از ستون نیز در هر طرف ۱۵متر است که با احتساب مسیر حرکت طولی ۲۰۰متری کنونی، فضای انبارشی معادل ۱۳ هزار مترمربع را تا ارتفاع ۱۰متری ایجاد کرده است و این فضا در آینده و با ادامه یافتن ریلهای طولی، قابلیت افزایش دارد.همچنین مهدی خسرویان کارشناس اجرای پروژه نصب جرثقیل نیز افزود: ظرفیت این جرثقیل ۴۱تن در زیر قلاب است و قابلیت بلند کردن بار با سرعت ۳۰ متر بر دقیقه، حرکت عرضی ۱۰۰ متر بر دقیقه و حرکت طولی ۸۰ متر بر دقیقه را دارد. وی با اشاره به اینکه برق مصرفی این جرثقیل بهوسیله انشعابی با توان تأمین شده است، ادامه داد: جرثقیل نصب شده جزو بهروزترین جرثقیلهای دروازهای دنیا و بزرگترین جرثقیل دروازهای در ایران است.
کارشناس اجرای پروژه نصب جرثقیل با تأکید بر اینکه این جرثقیل با همکاری و مشارکت شرکتهای طرف قرارداد و شرکت فولاد کرین ایران ساخته شده است، افزود: تمامی فرآیندهای زیرسازی، فوندانسیون، ریلگذاری، مونتاژ، نصب، تست و راهاندازی جرثقیل در کمتر از شش ماه و به دست متخصصان توانمند داخلی صورت گرفت و هماکنون آماده بهرهبرداری است. وی افزود: با راهاندازی این پروژه شاهد افزایش سرعت، ایمنی و کیفیت بارگیری و همچنین کاهش هزینه تمام شده محصول به دلیل کاهش هزینههای حمل ونقل خواهیم بود. ضمن اینکه پس از اجرای پروژه ریلگذاری قطار در طرفین این جرثقیل، شاهد حجم بیشتر بارگیری و حملونقل ریلی خواهیم بود.
استیل تریدر | مرجع خبر و تحلیل صنعت فولاد ایران و جهان