مدیرعامل فولاد خراسان تصریح کرد: در سالی که گذشت در مجموعه فولاد خراسان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به ثمر رسید که شامل فولادسازی شماره ۲ با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد تومان و کارخانه گندله‌سازی با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان که تست سرد آن در سال گذشته انجام شد و در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور ریاست جمهوری افتتاح شد. با این افتتاح، زنجیره تولید در فولاد خراسان تکمیل و باعث ایجاد توازن و رسیدن صرفه در مقایسه اقتصادی و تکمیل زنجیره تولید از کارخانه نورد تا گندله‌سازی شد.احمدی یکی از دستاوردهای سال گذشته را گشایش L/ C پروژه کنسانتره نام برد و گفت: امیدواریم با توجه به موضوع برجام و تحریم‌ها، موانع نهایی این گشایش طی شود و تا پایان سال ۱۳۹۸ به بهره برداری برسد.

 

مدیر‌عامل فولاد خراسان در ادامه با اشاره به رشد ۱۷ درصدی در تامین گندله و همچنین رشد ۲۲ درصدی در تولید فولادسازی گفت: در موجودی محصول ۹۷ درصد کاهش داشتیم که این خود می‌تواند شاخص ارزشمندی برای ما باشد؛ زیرا سیاست‌های اتخاذ شده در کمیته فروش و جلسات هیات مدیره منجر به فروش محصولات در بازار و کاهش ذخایر انبارها شد.وی همچنین از افزایش ۱۸ درصدی تولید آهن اسفنجی در سال گذشته خبر داد و افزود: در تولید میلگرد نیز کاهش نسبتا کمی در تولید داشتیم که علت آن تولید محصول ریز بار با توجه به درخواست بازار بوده است.

 

وی با اشاره به میزان تولید و فروش گفت: فروش محصولات ۲۷ درصد رشد داشته و در سال گذشته ۶۳۹ هزارتن محصول به فروش رسیده است. این در حالی است که ۵۳۰ هزارتن تولید داشتیم و مابقی مربوط به فروش موجودی انبار‌ها بوده و در فروش شمش ۱۹۷ درصد رشد حاصل شده است.احمدی با بیان اینکه در گردش مواد و محصول ما بیش از یک میلیون تن نسبت به سال گذشته ارتقا داشتیم، افزود: این یک دستاورد ملی، منطقه‌ای و عمومی است. با توجه به شاخص‌های مالی نشانگر سود بیشتر شرکت و به معنای این است که یک میلیون تن محصول و کالا بیشتر جا‌به‌جا شده است. این رشد در خروج و ورود کالا عمدتا به‌صورت ریلی و جاده‌ای بوده است.

 

مدیرعامل فولاد خراسان از دیگر دستاوردهای مهم سال گذشته به تسویه وام ۴۲ میلیون یورویی شرکت ایمپادکو اشاره کرد و گفت: ۹ درصد از تحقق بودجه جلو‌تر هستیم که امیدوارم در سال آینده شتاب بیشتری بگیرد.وی با اشاره به اینکه در سال گذشته هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از فروش محقق شده و درآمدهای مالیاتی سه برابر شده،گفت: مجموعه فولاد خراسان با توجه به ایجاد طرح‌های توسعه، تقسیم سود برای سهامداران و همچنین زنجیره تولید خود در محل سنگ‌آهن خواف است و در حال حاضر به مرحله‌ای رسیده که ۱۰ درصد درآمد مالیاتی استان خراسان رضوی را پوشش می‌دهد. همچنین این زنجیره در سال ۶۰۰ میلیارد تومان سرریزهای توسعه‌ای برای منطقه در بردارد. مدیرعامل فولاد خراسان درباره اهمیت ذی‌نفعان، خصوصا سهامداران به‌عنوان صاحبان شرکت گفت: حداکثر تلاش در راستای تحقق سود پیش‌بینی شده انجام  و همواره منافع سهامداران در نظرگرفته شده است.

 

احمدی افزود: استخدام ۱۰۴ نفر برای کارخانه گندله‌سازی، افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی با مشارکت سازمان فنی و‌ حرفه‌ای، ورود اولین قطار حامل کنسانتره از محل سنگ‌آهن خواف به محل انبار مجتمع در سایت صنعتی که با این اقدام هزینه‌های حمل ریلی نسبت به جاده‌ای به نصف کاهش می‌یابد و همچنین واحد نمونه در زمینه‌های صادرات و کمک در اسکان زلزله زدگان غرب کشور، از دیگر افتخارات و دستاوردهای سال گذشته این شرکت بود.در ادامه این مجمع، معاون مالی و اقتصادی شرکت هدف از افزایش سرمایه در مجمع فوق العاده را اصلاح ساختار مالی ذکر کرد و افزود: افزایش سرمایه شرکت از محل اندوخته سرمایه‌ای، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران است.مجید شکرانی تصریح کرد: سرمایه فعلی شرکت ۸ هزار میلیارد ریال است که با افزایش سرمایه به ۱۰ هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

 

در این مجمع صورت‌های مالی برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ به تصویب رسید و همچنین موسسه صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، موسسه صندوق حمایت از بازنشستگی کارکنان فولاد، شرکت ارزش‌آفرینان صبا و شرکت سرمایه‌گذاری ارشک به‌عنوان اعضای هیات مدیره شرکت برای دو سال انتخاب و موسسه حسابرسی «آزمون پرداز ایران مشهود» به‌عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی «دایا رهیافت» به‌عنوان بازرس علی‌البدل برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ تعیین شدند.


استیل تریدر | مرجع خبر و تحلیل صنعت فولاد ایران و جهان