وی با بیان اینکه در ۵ سال امسال ظرفیت تولید معادن زغالسنگ ۵۰ درصد کاهش یافته است، افزود: امروز بهصورت اساسی و بنیادین تولید معادن زغالسنگ کاهش یافته اما نمیدانم چرا برای رفع این مشکل کاری صورت نمیگیرد. سه سال از مذاکره با طرفهای لهستانی و انگلیسی برای همکاری در حوزه زغالسنگ میگذرد اما متاسفانه هنوز این مذاکرات به مرحله اقدام نرسیده جالب اینکه اخیرا یکی از مسوولان اعلام کرده که در حوزه زغالسنگ در حال مذاکره با طرف روسی هستیم.
رئیس کمیسیون معدن خانه اقتصاد با تاکید بر اینکه باید مشخص شود در مذاکره با طرفهای خارجی در حوزه زغالسنگ چه دستاوردی حاصل شده، گفت: امروز معادن زغالسنگ مشکلی در فروش زغال ندارند چراکه نیاز بازار ۵/ ۲ میلیون تن زغال است که معادن کشور یک میلیون تن آن را تولید میکند. اما مشکل اینجاست ما ظرفیت قطعی یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن زغالسنگ در کشور داریم که این رقم نشان میدهد در صورت رفع مشکلات معادن دیگر نیازی به واردات نخواهیم داشت.
صمدی با انتقاد از اینکه نزدیک به ۶ ماه از حادثه معدن یورت میگذرد اما در نهایت مشخص نشد وضعیت این معدن و عامل حادثه چه بوده است، تصریح کرد: درصددیم با تشکیل انجمن تخصصی زغالسنگ ایران مطالبات معادن کشور را بهصورت جدی دنبال کنیم تا در نهایت بتوانیم مشکلات این حوزه را برطرف کنیم.
استیل تریدر | مرجع خبر و تحلیل صنعت فولاد ایران و جهان