مصرف قراضه جهان عرب رو به بالا
چندین دهه است که فولادسازان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ( جی سی سی ) در تولید به آهن اسفنجی وابسته بوده اند. حال در اواخر سال جاری میلادی این روند کمی تغییر کرده چرا که تولید با استفاده از قراضه نسبت به تولید از آهن اسفنجی قدرت رقابت بهتری پیدا کرده است. از این رو برآورد شده مصرف قراضه این منطقه بالا برود.
به گزارش استیل تریدر، برخی از کارخانه ها مصرف قراضه را افزایش داده اند و برخی دیگر به دنبال جایگزینی 100 درصدی آهن اسفنجی و قراضه هستند.
البته علی رغم اینکه واضح است استفاده از قراضه از آهن اسفنجی بهتر است همه کارخانه ها نمی توانند خود را قانع کنند قراضه را صد درصد جایگزین آهن اسفنجی نمایند. اول اینکه به حجم کوره بستگی دارد. ظاهرا استفاده از قراضه به حجم بیشتری از کوره نیاز دارد. از این رو برخی باید آن را تغییر دهند. از طرفی در این منطقه مسئله تامین قراضه هم مطرح است به طوری که در برخی کشورها از جمله عربستان و عمان کمبود قراضه در بازار داخلی مشهود است.
در حال حاضر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس قراضه مورد نیاز را بیشتر از امریکا، اروپا و جنوب شرق آسیا تامین می کنند چون در بازار داخلی کمبود عرضه دارند. البته انتظار می رود تا سال 2025 جمع آوری قراضه در این مناطق تا دو برابر شود.
منبع: metal expert
ترجمه: م. تابان شمال
استیل تریدر | مرجع خبر و تحلیل صنعت فولاد ایران و جهان